Συγκλονιστική καταγγελία 66χρονης για κατ’ επανάληψη βιασμό από δυο ληστές

Σε συναγερμό έχει θέσει τις αστυνομικές Αρχές της Ηλείας η απίστευτη καταγγελία μιας ηλικιωμένης ότι έπεσε θύμα ληστείας και βιασμού κατ’ εξακολούθηση από δύο δράστες, η οποία εξετάζεται με μεγάλη προσοχή!

Η 66χρονη κατήγγειλε ότι αργά το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα προς ξημερώματα Δευτέρας μπήκαν στο σπίτι της, σε περιοχή της νότιας Ηλείας, δύο άνδρες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορούσαν γάντια. Απειλώντας ότι θα έβαζαν φωτιά στο σπίτι της και θα την έκαιγαν ζωντανή, ανοίγοντας μια φιάλη υγραερίου, την ακινητοποίησαν και τη βίασαν δύο φορές ο καθένας!

Έπειτα, όπως κατέθεσε αργότερα η ίδια στους αστυνομικούς, τη λήστεψαν, αρπάζοντας 200 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας περίπου 300 ευρώ, ενώ με απειλές κατάφεραν να της πάρουν την κάρτα ανάληψης και να την εξαναγκάσουν να τους αποκαλύψει το pin. Ο ένας από αυτούς πήρε την κάρτα και πήγε τρέχοντας στην τράπεζα, όμως επέστρεψε με άδεια χέρια, αφού ο λογαριασμός δεν είχε χρήματα.

Η 66χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν έπεσε θύμα βιασμού, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν είτε να διαπιστώσουν από τα ψηφιακά ίχνη της κάρτας αν έγινε ανάληψη είτε κάποια συναλλαγή σε κατάστημα, έτσι ώστε να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Πάντως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου σχημάτισαν δικογραφία για βιασμό και ληστεία εις βάρος αγνώστων. Επικεφαλής των ερευνών τέθηκαν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος και ο διοικητής της Ασφάλειας Πύργου Χαράλαμπος Πατσούρης.

Συγκλονιστική καταγγελία 66χρονης για κατ’ επανάληψη βιασμό από δυο ληστές via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα