Στο σπίτι την παρήγαγαν, στο ΤΕΙ τη διακινούσαν: Χειροπέδες σε μάνα και γιο για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης στην Ηγουμενίτσα

Ολόκληρη επιχείρηση παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών είχε στήσει μια 53χρονη μητέρα με τον 33χρονο γιο της στο εσωτερικό του σπιτιού τους στην Ηγουμενίτσα, όπου καλλιεργούσαν κάνναβη με τη μέθοδο της υδροπονίας, δηλαδή μέσα σε νερό εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά.

Μάλιστα, ο γιος είχε μετατρέψει σε «καβάτζα» ναρκωτικών και το κυλικείο του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου, όπου εργαζόταν!

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη τους έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και, εκτός από τη μητέρα και τον γιο, συνέλαβαν

και μια 30χρονη Ρωσίδα που ζούσε μαζί τους. Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν στο σπίτι τους οι αστυνομικοί με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών εντόπισαν και κατάσχεσαν τεσσεράμισι κιλά υδροπονική κάνναβη, τον εξοπλισμό που απαιτείται για την καλλιέργεια, 53 δενδρύλλια χωρίς φύλλωμα μέσα σε γλάστρες, μια ζυγαριά ακριβείας, έξι τρίφτες με υπολείμματα χασίς και χειρόγραφες σημειώσεις.

Σε έλεγχο στο κυλικείο στο πρώην ΤΕΙ Ηπείρου, όπου εργάζεται ο 33χρονος, κατασχέθηκαν 650 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, συσκευασίες με χασίς, βάρους 194 γραμμαρίων, επτά πίπες καπνίσματος και πέντε μπουκάλια με άγνωστη ουσία σε υγρή μορφή.

Τα ευρήματα στον πανεπιστημιακό χώρο έχουν θορυβήσει ιδιαίτερα τις Αρχές, καθώς εκτιμούν πως από εκεί γινόταν συστηματικά διακίνηση ναρκωτικών. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Στο σπίτι την παρήγαγαν, στο ΤΕΙ τη διακινούσαν: Χειροπέδες σε μάνα και γιο για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης στην Ηγουμενίτσα - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα