Σκάνδαλο Νoor1: Έχουν παράδοση στις μονταρισμένες -χωρίς τιμωρία- υποκλοπές!

Ποιο μέτωπο να πιάσεις και με ποιο να ασχοληθείς… Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών με εμβάσματα, μίζες, σκάνδαλα, διαφθορά, άνομες ενέργειες εισαγγελικών λειτουργών και συγγενικών τους προσώπων, αλλά η αλήθεια είναι πως αντί να ασχολούμαστε με αυτά, ασχολούμαστε με κάποιες ηχογραφημένες συνομιλίες (υποκλοπές), που είναι ή δεν είναι στοιχεία, είναι ή δεν είναι προϊόν μοντάζ.

Έχει καμία σημασία; Και που θα ξεκινήσει έλεγχος για το αν υπήρξε μοντάζ ή όχι; Έγινε η δουλειά ή δεν έγινε; Ασχολούνται όλοι με αυτό και όχι με τα υπόλοιπα;

Το ίδιο είχε γίνει θυμίζουμε

και στην υπόθεση του Noor1, όταν δύο χρόνια πριν, με πλαστό ηχητικό κατηγορούσαν και ζητούσαν ακόμη και Εξεταστική Επιτροπή για τον Πάνο Καμμένο, εμπλέκοντας στην υπόθεση αξιωματικό του Λιμενικού (Παναγιώτη Χριστοφορίδη) και έναν ισοβίτη (Μάκη Γιαννουσάκη), στην προσπάθεια να αποδειχθεί συμμετοχή του πρώην ΥΕΘΑ.

Βέβαια, οι αρμόδιες υπηρεσίες στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μετά από έλεγχο είχαν ταυτοποιήσει ότι το υλικό που είχε παρουσιαστεί ήταν πλαστό, ήταν προϊόν μοντάζ. Κάτι που είχε αποκαλύψει τότε και η εφημερίδα «δημοκρατία».

Θυμάται μήπως κανείς να έγινε θέμα αυτή η απόδειξη συκοφαντίας; Θυμάται κανείς να τιμωρήθηκε κάποιος ένοχος γι’ αυτό;

Σκάνδαλο Νoor1: Έχουν παράδοση στις μονταρισμένες -χωρίς τιμωρία- υποκλοπές! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα