Πρώην συνεργάτης της Έλεν Ντε Τζένερις τη βγάζει στη… σέντρα

Η Ελεν Ντε Τζένερις δεν είναι μόνο μία από τις πλουσιότερες παρουσιάστριες στον κόσμο, αλλά κατά γενική ομολογία και μία από τις πιο αγενείς. Πρώην συνεργάτης της εκπομπής της «Ellen DeGeneres Show» επιβεβαίωσε στη «New York Post» ότι όλες οι φήμες που έχουν ακουστεί για εκείνη το τελευταίο διάστημα είναι αληθινές. «Οι ιστορίες είναι όλες αληθινές. Είναι πάντα καλή; Όχι. Με εκνευρίζει, όταν οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι όλο γλύκα» αναφέρει στην εφημερίδα.

Τις τελευταίες εβδομάδες η 62χρονη τηλεπερσόνα, που συνηθίζει να

ζητάει από τους τηλεθεατές της στο κλείσιμο της εκπομπής να είναι «ευγενικοί», βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για όλους τους λανθασμένους λόγους. Αφού δέχτηκε κακές κριτικές, επειδή σύγκρινε την καραντίνα με τη φυλακή, ποστάροντας φωτογραφίες από την ευάερη και ευήλια βίλα της στη Σάντα Μπάρμπαρα, και αντικατέστησε το μόνιμο προσωπικό της εκπομπής της με εξωτερικούς συνεργάτες, ο κωμικός Κέβιν Πόρτερ προκάλεσε μέσω twitter όσους την έχουν συναναστραφεί να μοιραστούν τις κακές εμπειρίες που είχαν με εκείνη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν σε αυτό, η παρουσιάστρια είχε κάνει παράπονα σε εστιατόριο για το ξεφτισμένο μανό μιας σερβιτόρας, ενώ ζητάει από τους υφισταμένους της να μην την κοιτάζουν στα μάτια.

Την περασμένη εβδομάδα σεκιουριτάς, που είχε αναλάβει τη φύλαξη της ίδιας και της οικογένειάς της όταν παρουσίαζε τα Όσκαρ του 2014, αποκάλυψε ότι η Ντε Τζένερις του έριξε μόνο μια πλάγια ματιά και δεν του είπε ούτε «γεια».

«Ήταν ψυχρή και πονηρή, και φέρεται με υποτιμητικό τρόπο στους ανθρώπους που βρίσκονται εκτός του στενού της κύκλου» ανέφερε ο Τομ Μάτζερτζακ .

Δείτε επίσης: Στα χέρια της βρετανικής αστυνομίας ο «ληστής με τις περούκες»

Keywords
Τυχαία Θέματα