Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον – Στους 10.647 οι νεκροί στην Αγγλία

Πίσω στο σπίτι του, για την ακρίβεια στην πρωθυπουργική κατοικία του, βρίσκεται ο Μπόρις Τζόνσον, τη στιγμή που οι νεκροί στη χώρα έφτασαν τους 10.647, καθώς ανακοινώθηκε πως χθες έχασαν τη ζωή τους άλλοι 710 άνθρωποι.

Ο Βρετανός ηγέτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου νοσηλεύτηκε για μια βδομάδα περνώντας μάλιστα και τρεις μέρες στην εντατική. Ωστόσο, ο Τζόνσον κατάφερε να κερδίσει τον κορωνοϊό και επιστρέφει στην οικία του, αλλά όχι και στα πρωθυπουργικά του καθήκοντα.

 «Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρικής ομάδας του, ο πρωθυπουργός δεν θα

επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του. Επιθυμεί να τους ευχαριστήσει όλους στο νοσοκομείοα St Thomaw για την ευφυή φροντίδα την οποία έλαβε» όπως δήλωσε εκπρόσωπος του.

#BREAKING Boris Johnson 'discharged from hospital': Downing Street pic.twitter.com/mhWKdUDjj8

AFP news agency (@AFP) April 12, 2020

Το πρωί ο Τζόνσον είχε ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό, λέγοντας πως του έσωσε τη ζωή.

To ίδιο έκανε και η Κάρι Σίμοντς, η έγκυος μνηστή του που ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό, λέγοντας ότι υπήρξαν «πολύ μαύρες στιγμές» την προηγούμενη εβδομάδα.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους του εθνικού συστήματος υγείας. Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Thomas υπήρξε εξαιρετικό. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας το ξεπληρώσω και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ» έγραψε η ίδια στο Twitter.

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον – Στους 10.647 οι νεκροί στην Αγγλία via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα