Παρουσίαση του βιβλίου «Η Αμυντική Ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης» στο Ανοιχτό θέατρο της Πλατείας Κουμουνδούρου

Απόψε στις 19:00 πραγματοποιείται στο Ανοιχτό θέατρο της Πλατείας Κουμουνδούρου η παρουσίαση του βιβλίου «Η Αμυντική Ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης» από το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.) και τις εκδόσεις Ινφογμώμων.

Πρόκειται για ένα συλλογικό επιστημονικό έργο εννέα μελών και συνεργατών του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ., οι οποίοι καλύπτουν ένα θέμα εξαιρετικά σοβαρό και σχετικά “ανεπεξέργαστο” στην Ελλάδα.

Το

βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

Άγγελος Συρίγος, καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και βουλευτής ΝΔΚώστας Γρίβας, αναπληρωτής καθηγητής της Σ.Σ.Ε.Βασίλειος Μαρτζούκος, αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν. και αντιπρόεδρος ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.

ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ., στρατηγός ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης. Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, θα συντονίσει ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης και, κατόπιν, θα ακολουθήσει διάλογος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Παρουσίαση του βιβλίου «Η Αμυντική Ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης» στο Ανοιχτό θέατρο της Πλατείας Κουμουνδούρου - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα