Παραίτηση πανεπιστημιακού που e-γραψε για το «μεγάλο μπούστο» φοιτητριών

Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι παραιτήθηκε αφού φοιτητές παρατήρησαν στα παράθυρα που είχε ανοιχτά στον browser του ένα που αναφερόταν σε «κολεγιοκόριτσα με μεγάλο μπούστο» κατά τη διάρκεια τηλεκπαίδευσης μέσω Zoom.

O λέκτορας στην Ανάλυση Επιχειρήσεων Τζον Πενγκ Ζανγκ, που παρέδιδε μαθήματα από τον περασμένο Αύγουστο, έγινε ρεζίλι αφού οι φοιτητές τράβηξαν βίντεο από την οθόνη, η οποία έγινε viral στο Tik Tok τον περασμένο μήνα, με πάνω από 800.000 θεάσεις.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα στη φοιτητική εφημερίδα «Miami Hurricane». «Είχα φίλους από άλλες σχολές που μου το έστελναν» λέει ένας από τους φοιτητές του καθηγητή, που εξεπλάγη από τη διασπορά του βίντεο.

Την επομένη της κυκλοφορίας του βίντεο ο καθηγητής έθιξε το ζήτημα στους φοιτητές του, λέγοντας; «Δεν ξέρω πώς συνέβη. Δεν το είδα, είμαι πολύ σίγουρος ότι όλοι οι άλλοι το είδαν. Ζητώ συγγνώμη από την τάξη» δήλωσε με e-mail, στο οποίο αναφέρει ότι «διερευνά» το ζήτημα και ενθάρρυνε τους φοιτητές να μην αναπαράγουν το βίντεο.

Το επόμενο e-mail που έλαβαν ήταν από τον διευθυντή του τμήματος Ρόμπερτ Πλαντ, που τους ενημέρωνε ότι το μάθημα σταματάει, χωρίς άλλη εξήγηση. Δύο μέρες μετά έλαβαν άλλο e-mail, με το οποίο μάθαιναν τους νέους καθηγητές τους, στους οποίους δεν συμπεριλαμβανόταν ο Τζον Πενγκ Ζανγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα