Ο συνιδρυτής του Twitter «ρίχνει» 1.000.000.000 δολάρια στη μάχη κατά του Covid-19!

Τη δωρεά ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά της εξάπλωσης της νόσου Covid-19, ανακοίνωσε ο συνιδρυτής και διευθύνοντας σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ.

Συγκεκριμένα, ο CEO του Twitter ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει μέσω μετοχών το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων από το μερίδιό του, στο μηχανισμό διαχείρισης πληρωμών Square

Inc., του οποίου είναι συνιδρυτής, προκειμένου να βοηθήσει στις προσπάθειες ανακούφισης από την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, σε μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στο Twitter, ο Ντόρσεϊ ανακοίνωσε ότι το ποσό αυτό αντιστοιχεί περίπου στο 28% του προσωπικού του πλούτου και ότι θα το δωρίσει στο φιλανθρωπικό του ίδρυμα Start Small LLC, το οποίο αργότερα θα επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην καθιέρωση ενός παγκόσμιου βασικού εισοδήματος, αλλά και για την υγεία και την εκπαίδευση των κοριτσιών.

I’m moving $1B of my Square equity (~28% of my wealth) to #startsmall LLC to fund global COVID-19 relief. After we disarm this pandemic, the focus will shift to girl’s health and education, and UBI. It will operate transparently, all flows tracked here: https://t.co/hVkUczDQmz

jack (@jack) April 7, 2020

Ο συνιδρυτής του Twitter «ρίχνει» 1.000.000.000 δολάρια στη μάχη κατά του Covid-19! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα