Ο Ρουβίκωνας παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε καταυλισμό Ρομά

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ο Ρουβίκωνας παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε καταυλισμό Ρομά στα Σπάτα όπου μένουν 35 οικογένειες με λίγους ηλικιωμένους και πολλά παιδιά που ζουν χωρίς ρεύμα. Πριν λίγες ημέρες, ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια που είχε απευθύνει το Γηροκομείο Αθηνών και συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για το Γηροκομείο Αθηνών.

Η ανακοίνωσή τους:

«Σήμερα στα πλαίσια του εγχειρήματος

που ξεκινήσαμε τέλη Μαρτίου για συλλογή/διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, παραδώσαμε τρόφιμα, είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής σε καταυλισμό Ρομά στα Σπάτα. Στον καταυλισμό διαμένουν πάνω απο 35 οικογένειες με λίγους ηλικιωμένους και πολλά παιδιά, που επιβιώνουν σε ένα βουνό με σκουπίδια, εκεί που είχαν ταφεί τοξικά απόβλητα από παλιά βάση του ΝΑΤΟ.

Το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε για κάλυψη αναγκών, απολυμάνσεις και προσπάθειες από τη μεριά του κρατικού μηχανισμού, αλλά αυτό που διαπιστώσαμε είναι η δυσκολία προσέγγισης του καταυλισμού, αφού το οδικό δίκτυο φτάνει μέχρι ένα σημείο, καθώς και η παντελής έλλειψη δικτύου ρεύματος.

Η αλληλεγγύη από και προς την κοινωνική βάση συνεχίζεται και θυμίζουμε πως όποιος θέλει να προσφέρει ή έχει ανάγκη, μπορεί να δει τις περιοχές και τα αντίστοιχα τηλέφωνα εδώ https://rouvikonas.gr/archives/4081

Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον.

Ρουβίκωνας»

Ο Ρουβίκωνας παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε καταυλισμό Ρομά via newsbreak.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ρουβίκωνας διανομη ειδων
Τυχαία Θέματα