Ο Γιάννης Βούρος βρήκε τη «Σολομώντειο» λύση για τους καλλιτέχνες

Ο Γιάννης Βούρος πέτυχε τη δωρεάν παραχώρηση δημοτικών χώρων σε όλη τη χώρα, όπου θα μπορούν να γίνονται θεατρικά και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι δήμοι, δηλαδή, θα δίνουν δωρεάν στους επαγγελματίες του χώρου τις καλλιτεχνικές δομές τους προς χρήση. Αυτό συναποφάσισαν σε συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Πρόκειται για τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα, των οποίων επισπεύσθηκε

η εκταμίευση της επιχορήγησής τους, τις δημοτικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δομές, τους δημοτικούς πολιτιστικούς χώρους σε όλη τη χώρα, που θα μπορούν να παραχωρούνται δωρεάν από τους δήμους αυτό το καλοκαίρι σε επαγγελματίες του πολιτισμού προκειμένου να διευκολυνθούν και να διοργανώσουν εκδηλώσεις. Τα «μικρά» πολιτιστικά δρώμενα θα γίνουν από τις 15 Ιουλίου ως το τέλος Αυγούστου σε αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Βούρος, ως ηθοποιός, έδειξε αντανακλαστικά αναφορικά με την κρίση που πλήττει (και) τους καλλιτέχνες. Είναι τόσο απλό, κυρία Μενδώνη, να σκεφθείτε διεξόδους από το τούνελ… Απλώς δεν σας περνούν από το μυαλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα