Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου μοίρασε 400 γεύματα σε ευπαθείς ομάδες το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Οι υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου παρέδωσαν στο σπίτι δημοτών 400 γεύματα το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Τα γεύματα τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα φαγητού ήταν αξιοπρεπέστατα και ικανοποίησαν τις ευάλωτες οικογένειες τις Άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα, με το κόστος του προγράμματος σίτισης να καλύπτεται με την επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών

προς την Περιφέρεια Αττικής, με 5 εκατ. € για σίτιση 30.000 πολιτών σε όλη την Αττική, πρόγραμμα το οποίο θα συνεχιστεί.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Στηρίζουμε συστηματικά τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας. Η συνεισφορά του Υπουργείου Εσωτερικών για την οποία ευχαριστώ τον Υπουργό, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, συνέβαλε ώστε οι συμπολίτες μας να περάσουν με αξιοπρέπεια τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Ευχαριστώ, επίσης, τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Δήμητρα Νάνου για την υλοποίηση της δράσης που χρηματοδότησε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Για εμάς η Κοινωνική Αλληλεγγύη παραμένει πάντα πρώτη προτεραιότητα. Η δράση αυτή ήρθε να ενισχύσει τις δικές μας προσπάθειες με τη λειτουργία του Κοινωνικού Συσσιτίου, των Κοινωνικών Παντοπωλείων, του “Βοήθεια στο Σπίτι” και της Νέας Δομής Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης. “Μένουμε σπίτι” και ο Δήμος παραμένει κοντά σας για ότι χρειασθεί. Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά, με υγεία και υπομονή».

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου μοίρασε 400 γεύματα σε ευπαθείς ομάδες το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα