Ντύθηκε νυφούλα στα κρυφά η Χρυσάνθη Ντάφλα! Το αποκάλυψε ο Χάρης Σιανίδης!

Η Χρυσάνθη Ντάφλα παντρεύτηκε στα κρυφά, αλλά ο Χάρης Σιανίδης δεν… κρατήθηκε και αποκάλυψε τον γάμο της! Η καλλονή, που κάθε φορά που περπατούσε στις πασαρέλες έκοβε την ανάσα όλων, έπειτα από περίπου δύο χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία και πρώην σύζυγο της Μάνιας Ντέλου, Γρηγόρη Σαράντη, άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας, που ζούνε τον τελευταίο χρόνο κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι του στο Κολωνάκι, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, και μάλιστα χωρίς να το πάρει είδηση

κανείς!

Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η άλλοτε μούσα των σχεδιαστών αποφεύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και όλο αυτό το διάστημα κρατούν χαμηλό προφίλ. Έτσι και λόγω της πανδημίας αποφάσισαν χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα να παντρευτούν κάτω από άκρα μυστικότητα!

View this post on Instagram

Summer I love you ❤️

A post shared by Chrysanthi Dafla Saranti (@chrysanthidafla) on Aug 21, 2018 at 7:03am PDT

Έλα όμως που ο γνωστός pr manager και φίλος της Ντάφλα αποφάσισε να γνωστοποιήσει το ευχάριστο γεγονός! Ο Χάρης Σιανίδης, με μια μακροσκελή και συγκινητική ανάρτηση τα αποκάλυψε όλα! «Just married @chrysanthidafla» έγραψε ο Σιανίδης και συνέχισε: «Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για μένα μια φίλη θησαυρός… ένα real top-model μιας εποχής που δεν ξαναγυρνάει… με κανέναν άλλο φίλο δεν ένιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη… “ας τα όλα πάνω μου Χάρη” θυμάμαι να μου λέει… Φίλος, μάγκας, προστάτης… δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι… μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες… όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο… μια ενεργειακή συμπόρευση… σχεδόν μαγική… χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς… χωρίς να αναλύεις… χωρίς πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια… ήταν και ήμουν πάντα εκεί… Πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε… μοναχικά και ανατρεπτικά… Πλέον είναι η κυρία Ντάφλα-Σαράντη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο pr manager, για να τελειώσει την τρυφερή ανάρτησή του γράφοντας «…για μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ… η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αυτά που ποτέ δεν θα μάθει κανείς…».

View this post on Instagram

Just married @chrysanthidafla

Keywords
Τυχαία Θέματα