«Ντου» στις Φυλακές Νιγρίτας Σερρών: Μόνο… τανκς δεν βρήκαν στα κελιά! (εικόνες)

Στο πλαίσιο των αιφνίδιων επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε έλεγχος στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών.

Οι αστυνομικοί «ξετίναξαν» κελιά, κοινόχρηστες εγκαταστάσεις και υπαίθριους χώρους, ενώ έγιναν και σωματικές έρευνες σε 62 κρατουμένους.

Το τι βρήκαν δεν περιγράφεται! Ενδεικτικά κατέσχεσαν:

22 κινητά τηλέφωναπλήθος φορτιστών και ακουστικών,10 ξύλινες και μεταλλικές ράβδους,10 μαχαίρια και μεταλλικές λάμες,συσκευές αποθήκευσης αρχείων (usb),ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικά χάπια,252,55 ευρώ και ψαλίδια,αυτοσχέδιο
αποστακτήριο,συσκευασίες με ουσίες, αγνώστου σύστασης,ναργιλέ και πακέτα τσιγάρων.

Βρέθηκε ακόμα, σε μία από τις πτέρυγες, μεγάλος αριθμός ειδών, για τα οποία διενεργείται πειθαρχική έρευνα σχετικά με την προέλευση και την εισαγωγή τους στο Κατάστημα Κράτησης όπως, ψυγεία και καταψύκτες, επιδαπέδιο κλιματιστικό, τηλεοράσεις, μπάρμπεκιου με κάρβουνα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρική κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων, κ.λπ.) οικιακός εξοπλισμός και είδη κουζίνας, γυάλινη πρόσοψη τζακιού, μπουκάλια με οινοπνευματώδη, δοχεία με συμπληρώματα εκγύμνασης κ.λπ. αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 30 κρατούμενοι, (13 Έλληνες και 17 αλλοδαποί), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα που σχετίζονται -κατά περίπτωση- με ναρκωτικά, όπλα, προμήθεια κινητού τηλεφώνου και αντίσταση κατά των αστυνομικών.

Τέλος να πούμε ότι χρησιμοποιήθηκαν και 6 ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί σκύλοι.

«Ντου» στις Φυλακές Νιγρίτας Σερρών: Μόνο… τανκς δεν βρήκαν στα κελιά! (εικόνες) - newsbreak.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα