Νεκρός 27χρονος στην Ηλεία: Το μηχανάκι του «καρφώθηκε» σε είσοδο μονοκατοικίας

Aνείπωτη τραγωδία την Κυριακή του Πάσχα στο Βαρθολομιό του Δήμου Πηνειού στην Ηλεία. Ένας άνδρας 27 ετών, ο Θ.Β. έχασε την ζωή του σε τροχαίο που συνέβη σε δημοτική οδό μέσα στην πόλη.

Το μηχανάκι που οδηγούσε υπό ἀγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σκάλα εισόδου μονοκατοικίας στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το τοπικό ilialive.gr, o νεαρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι και από την πρώτη στιγμή έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τοn θάνατό του.

Δείτε επίσης:

Οδηγός στον Ασπρόπυργο κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό τουΣτο νοσοκομείο 14χρονος με βαρύ τραύμα από κροτίδα

Διαβάστε περισσότερα Νεκρός 27χρονος στην Ηλεία: Το μηχανάκι του «καρφώθηκε» σε είσοδο μονοκατοικίας

Keywords
Τυχαία Θέματα