Μείζον θέμα με τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη

Στην υποκλοπή της συνομιλίας με τον τέως υπουργό Νίκο Παππά, ο υπόδικος επιχειρηματίας Μιωνή έχει μία εξωφρενική αναφορά – ισχυρισμό που αφορά τον τέως διοικητή της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών, κύριο Γιάννη Ρουμπάτη. Μία αναφορά που ο τέως διοικητής της ΕΥΠ δεν έχει δει ακόμα να διαψεύσει.

Ο υπόδικος επιχειρηματίας ισχυρίζεται – μιλώντας με τον υπουργό Νίκο Παππά – ότι ο Γιάννης Ρουμπάτης του είχε πει πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι αντισημίτης! Εδώ προκύπτουν δύο πολύ σοβαρά θέματα. Πως είναι δυνατόν ο πρώην διοικητής

της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών να έχει συναντήσεις και συνομιλίες με έναν υπόδικο, τον οποίον μάλιστα τον έψαχνε το FBI! Και ο οποίος ζητούσε επιτακτικά να μάθει τα στοιχεία των πρακτόρων του FBI που τον διερευνούσαν!

Όπως επίσης, πως είναι δυνατόν ο πρώην διοικητής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών να εκτοξεύει τέτοιες συκοφαντίες, εθνικά επιζήμιες μάλιστα, κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, χαρακτηρίζοντας στον ως αντισημίτη;

Επαναλαμβάνουμε, θεωρούμε αυτούς τους ισχυρισμούς παρανοϊκούς και δεν τους υιοθετούμε. Οφείλει όμως να βγει και να τους διαψεύσει επισήμως ο ίδιος ο κύριος Ρουμπάτης.

Μείζον θέμα με τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα