Μαϊμού γιατρός: Συνελήφθη το κτήνος που οδήγησε ακόμα και παιδιά στο θάνατο!

Κακουργηματικές διώξεις ασκήθηκαν στον 47χρονο “μαϊμού” γιατρό που οδήγησε στο θάνατο δύο παιδιά και έναν ηλικιωμένο ασθενή.
Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απάτη και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος.
Ο δράστης εμφανιζόταν με το όνομα Νίκος Κοντός ως ογκολόγος σε ασθενείς που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οδήγησε στο θάνατο δύο παιδιά ηλικίας 14 και 16 ετών και έναν 76χρονο άνδρα οι οποίοι σταμάτησαν τη θεραπεία που τους χορηγούνταν, πιστεύοντας τον 47χρονο.
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν και

τρεις συνεργοί του μεταξύ των οποίων και η σύζυγός του η οποία παρουσιαζόταν ως γόνος της οικογένειας γνωστού εφοπλιστή.
Επίσης, προσήχθησαν δύο ακόμη γιατροί, ο ρόλος των οποίων δεν έχει διακριβωθεί μέχρι τώρα. Αν είχαν τελεστεί οι απάτες εν γνώσει του ή αν είχαν εξαπατηθεί και οι ίδιοι.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από μηνύσεις που υπέβαλαν οι γονείς των δύο παιδιών που πέθαναν ακολουθώντας τη θεραπευτική αγωγή που τους είχε συστήσει ο 47χρονος.
Οι οικογένειες των δύο αγοριών του είχαν δώσει πάνω από 53.000 ευρώ για τις “θεραπείες” που είχε υποβάλει στα παιδιά.
Επίσης, είχε εξαπατήσει τουλάχιστον 45 ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας και ανίατες ασθένειες. Από μία ασθενή είχε αποσπάσει 15.000 ευρώ.

Όμως οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούσαν να φτάσουν στα ίχνη του, καθώς χρησιμοποιούσε ψεύτικο όνομα.
Τελικά οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη του τον περασμένο Νοέμβριο και μετά από πολύμηνη παρακολούθηση τον συνέλαβαν μετά από ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του.
Ο συλληφθείς έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα.

Μαϊμού γιατρός: Συνελήφθη το κτήνος που οδήγησε ακόμα και παιδιά στο θάνατο! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα