Κορωνοϊός: Χαρούμενοι οι Γερμανοί πολίτες με τα αντιευρωπαϊκά μέτρα της Μέρκελ – Ανεβαίνει η δημοτικότητά της

Tι κι αν οι Ευρωπαίοι φωνάζουν για την οικονομική πολιτική της Ανγκελα Μέρκελ; Αυτή… κερδίζει, αφού οι Γερμανοί φαίνονται να συμφωνούν μαζί της σε όλες τις κινήσεις της. Τα γκάλοπ δείχνουν πως η δημοτικότητά της ανεβαίνει στη χώρα, καθώς οι πολίτες συμφωνούν με τις κινήσεις και τα οικονομικά μέτρα που παίρνει για να διαχειριστεί τον κορωνοϊό.

Έτσι, λοιπόν, με τις ευλογίες των Γερμανών η Μέρκελ πάει κόντρα σε ολόκληρη την Ευρώπη και

αρνείται την έκδοση κορωνο-ομολόγου, το οποίο ζητούν ο Μακρόν, ο Κόντε, ο Σάντσεθ, ο Μητσοτάκης και άλλοι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γκάλοπ του ινστιτούτου Forsa που έγινε για λογαριασμό του ραδιοτηλεοπτικού δικτύου RTL, δείχνει πως οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της Μέρκελ και το βαυαρικό αδελφό κόμμα τους, η Χριστιανοκοινωνική Ένωση (CSU), αυξάνουν τη δύναμή τους κατά 4 μονάδες σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα και πάνε στο 36%.

Μάλιστα, η δημοσκόπηση έδωσε άλλες 12 μονάδες αύξηση (σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα) στο συντηρητικό μπλοκ, καθώς το 40% των Γερμανών πιστεύουν πως μπορεί καλύτερα απ’ όλους να αντιμετωπίσει τα τρέχοντα προβλήματα της χώρας.

Κορωνοϊός: Χαρούμενοι οι Γερμανοί πολίτες με τα αντιευρωπαϊκά μέτρα της Μέρκελ – Ανεβαίνει η δημοτικότητά της via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα