Κάθε πολιτικό έγκλημα που ζημιώνει το ελληνικό Δημόσιο, πρέπει να δικάζεται ως εσχάτη προδοσία

Σχολιάζει ο κύριος Μάξιμος

Παρέμβαση έκανε ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος στην οποία θεωρεί ότι η υπόθεση Novartis, Καλογρίτσα και το ολοκαύτωμα στο Μάτι συνιστούν εσχάτη προδοσία.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κύριο Βαγγέλη Βενιζέλο. Κάθε πολιτικό έγκλημα που στοιχίζει στον ελληνικό λαό, που προκαλεί ζημιά στο Δημόσιο, άρα στις

τσέπες των ελλήνων πολιτών, πρέπει να θεωρείται εσχάτη προδοσία. Ακόμα και τα τρία παραδείγματα που δίνει ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος, συνιστούν υποθέσεις εσχάτης προδοσίας.

Η υπόθεση Novartis, ζημίωσε τον ελληνικό λαό κατά δισεκατομμύρια ευρώ. Πρέπει λοιπόν όλοι οι πολιτικοί προϊστάμενοι, υπουργοί, αξιωματούχοι που με τις αποφάσεις η τις παραλείψεις τους οδήγησαν σε αυτή την τεράστια ζημιά του Δημοσίου, να δικαστούν για την διάπραξη εσχάτης προδοσίας. Άσχετα εάν πήραν μίζες, βαλίτσες, σοκολατάκια ή οτιδήποτε άλλο.

Η υπόθεση Καλογρίτσα, δηλαδή η υπόθεση των καναλιών συνιστά πάλι εσχάτη προδοσία. Γίνεται ένας διαγωνισμός που αποφέρει στο ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια και αυτός ο διαγωνισμός μυστηριωδώς ακυρώνεται μετά από πολιτική πίεση. Όλοι όσοι οδήγησαν στην ακύρωση αυτού του διαγωνισμού και την ζημιά του Δημοσίου, πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία.

Ολοκαύτωμα στο Μάτι. Φυσικά και πρέπει οι πολιτικοί προϊστάμενοι εκείνης της αποφράδας ημέρας, να δικαστούν για εσχάτη προδοσία. Όπως επίσης και όσοι σύμφωνα με το δημοσίευμα του δημοσιογράφου Πέτρου Κασιμάτη, οδήγησαν στην αποκάλυψη της θέσης των τούρκων αντικαθεστωτικών, με αποτέλεσμα – πάντα κατά τον έγκριτο κύριο Κασιμάτη, – να μπλοκαριστεί ο δρόμος προκειμένου να φυγαδευτούν οι τούρκοι, αφού ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι η φωτιά είχε μπει από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες προκειμένου να μετακινηθούν οι καταζητούμενοι από τον Ερντογάν και να απαχθούν κατά την μετακίνηση.

Υπάρχουν όμως και άλλες υποθέσεις με πολιτικές αποφάσεις που ζημίωσαν το Δημόσιο. Όπως, το χρηματιστήριο όπου υπουργός τότε ήταν ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος. Η υπόθεση του χρηματιστηρίου απετέλεσε την αρχή στην πραγματική οικονομία, καθώς 66 δισεκατομμύρια € ζεστού ελληνικού χρήματος, έκαναν φτερά στο εξωτερικό μέσω οφσόρ από όσους έστησαν την τεράστια αυτή η κομπίνα.

Αυτά τα λεφτά έλειψαν από την εθνική οικονομία όπως και τα λεφτά που σκανδαλωδώς έπαιξε ο Σημίτης από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, και απετέλεσαν την κύρια αιτία για την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας.

Το έγκλημα του PSI. Όπου συμπτωματικά πάλι υπουργός ήταν ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος. Το PSI που κατέστρεψε ασφαλιστικά ταμεία, χιλιάδες έλληνες μικρό ομολογιούχους, τράπεζες, και διέλυσε κάθε ελπίδα ανάκαμψης.

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα. Τα υποβρύχια με τον Σάφα, όπου πάλι υπουργός συμπτωματικά ήταν ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος κι άλλα πολλά. Μην επεκταθούμε.

Προσωπικά ζω για τη στιγμή που θα έρθει μία κυβέρνηση στην Ελλάδα και θα υλοποιήσει ακριβώς αυτό που λέει ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος. Όσοι ζημιώνουν το δημόσιο με τις αποφάσεις τους, να δικάζονται για εσχάτη προδοσία. Και μετά ας ψάχνει η κάθε Τουλουπάκη να βρει τις μίζες. Είτε τις βρει είτε όχι, η πολιτική ευθύνη πάλι θα πάνε κατηγορούμενοι.

Κάθε πολιτικό έγκλημα που ζημιώνει το ελληνικό Δημόσιο, πρέπει να δικάζεται ως εσχάτη προδοσία - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα