Κατεβάζουν ρολά από σήμερα τα Public- Θα παραδίδουν με delivery τις παραγγελίες

Κλειστά μέχρι νεωτέρας θα παραμείνουν τα καταστήματα Public από την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «όλες αυτές τις ημέρες, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό και προσαρμόζουμε τη δραστηριότητά μας με ένα και μοναδικό στόχο: Να παραμείνουν οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας ασφαλείς.

Υποστηρίζουμε την καμπάνια #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.public.gr,

αλλά και μέσω της ομάδας του call center μας (τηλ.: 2108181333), προσφέροντας με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας αλλά και την εξαιρετική και υψηλής ποιότητας εμπειρία Public.

Δείτε επίσης: Στους 5 οι νεκροί – 35 νέα κρούσματα – Κλείνουν τα σύνορα σε πολίτες εκτός Ε.Ε. (video)

Σε αυτή την κατεύθυνση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού η Public ενισχύει το προσωπικό που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα, www.public.gr για να παραδίδει άμεσα τις online παραγγελίες.

Επίσης, η ομάδα του call center μας είναι σε ετοιμότητα στο τηλέφωνο 2108181333 για να δρομολογήσει οποιαδήποτε παραγγελία και να την αποστείλει απευθείας στο σπίτι ή όπου αλλού επιθυμεί ο καταναλωτής.

Η Public προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών, καθώς και ανέπαφης παράδοσης, αν η παραγγελία έχει εξοφληθεί ηλεκτρονικά».

Κατεβάζουν ρολά από σήμερα τα Public- Θα παραδίδουν με delivery τις παραγγελίες via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα