Καναπέδες, μπετά και χριστουγεννιάτικα δέντρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!

Οι Θεσσαλονικείς όπως φαίνεται, «μένουν σπίτι» λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας και κάνουν ξεκαθάρισμα στα σπίτια τους! Αυτό από τη μια είναι θετικό όμως στο τέλος αποδεικνύεται τραγωδία. Πώς; Με καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια, μπετά, είδη υγιεινής και …χριστουγεννιάτικα δέντρα να καταλήγουν στον δρόμο!

H αντιδημαρχία Καθαριότητας του κεντρικού δήμου που παρατήρησε αύξηση σε όλα αυτά τα ογκώδη αντικείμενα που πετιούνται στον δρόμο, κάνει έκκληση στους δημότες να μην τα αφήνουν στους δρόμους καθώς η υπηρεσία εκτός της αποκομιδής των σκουπιδιών

και της ανακύκλωσης, έχει επιβαρυνθεί και με την απολύμανση!

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού στην οποία βρισκόμαστε, οι δημότες μας ας σεβαστούν τις προτεραιότητες που έχει η πόλη και την επικινδυνότητα που υπάρχει», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, αύξηση στην εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων παρατηρήθηκε στην Ε’ δημοτική κοινότητα και στο ιστορικό- εμπορικό κέντρο, ενώ ανάλογο πρόβλημα υπάρχει και στην είσοδο της δυτικής πλευράς της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε οικόπεδο στην οδό 26ης Οκτωβρίου.

*Φωτογραφία: Αρχείου

Καναπέδες, μπετά και χριστουγεννιάτικα δέντρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα