Καλιφορνέζος έδειρε τη μάνα του επειδή του έκρυβε το… χαρτί υγείας!

Βιαιοπράγησε κατά της μητέρας του για δικαιολογία «του κώλου», αλλά στην… κυριολεξία ένας 26χρονος στην Καλιφόρνια! Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο δράστης «αναγκάστηκε» να χτυπήσει τη μητέρα του, επειδή δεν εννοούσε να του πει που έχει κρύψει το χαρτί υγείας, προκειμένου να τον εμποδίσει να κάνει υπερβολική χρήση.

Η αστυνομία εκλήθη μέσα στη νύχτα να επέμβει σε οικογενειακό καυγά που ξέσπασε στο Σόγκους, στο βόρειο Λος Άντζελες, λόγω του εν λόγω δυσεύρετου,

λόγω κορωνοϊού, προϊόντος, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Σίρλεϊ Μίλερ, τις δηλώσεις της οποίας επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η μητέρα της οικογένειας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει τα χαρτιά υγείας που έχουν αποθηκεύσει, επειδή ο γιος της χρησιμοποιούσε… υπερβολική ποσότητα!

Καθώς αυτή αρνείτο να του αποκαλύψει που είχε κρύψει το χαρτί υγείας, οι τόνοι ανέβηκαν και ο γιος της την χτύπησε, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, η οποία υπογράμμισε ότι τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της Covid-19, έχουν προκαλέσει μια επανεμφάνιση των επεισοδίων ενδοοικογενειακής βίας.

Καλιφορνέζος έδειρε τη μάνα του επειδή του έκρυβε το… χαρτί υγείας! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα