Ισπανικό ξεβράκωμα στην Αθήνα: Τουρίστρια κάνει στριπτίζ σε μετρό, εκκλησίες και αρχαιολογικούς χώρους

Ισπανίδα γυμνάστρια ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και άρχισε να ξεβρακώνεται σε μετρό, έξω από εκκλησίες, ακόμη και μέσα στον αρχαιολογικό χώρο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός στο κέντρο της Αθήνας! Η προκλητική τουρίστρια μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso» ανέβασε και τα σχετικά βίντεο στο Instagram, καμαρώντας για τα κατορθώματά της!

Είναι απορίας άξιον πάντως πώς ουδείς από τους υπευθύνους στον αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται μια δρασκελιά από τη Βουλή και το Ζάππειο Μέγαρο δεν πήρε είδηση τα τσιτσιδώματα της γυμνάστριας για να ακολουθηθούν οι διαδικασίες για τη σύλληψή της, μια και υπάρχει το παράπτωμα της προσβολής της δημοσίας αιδούς!

Η προκλητική τουρίστρια ονομάζεται Sonia Amat και βρισκόταν πριν από μερικές ημέρες στη χώρα μας για διακοπές βουτηγμένες στη διαστροφή και την πρόκληση, μια και με την παραμικρή ευκαιρία κατέβαζε το σορτσάκι της και έμενε με το εσώρουχο.
Η Ισπανίδα, που στο παρελθόν έχει κερδίσει δύο φορές στους διαγωνισμούς Miss Fitness Universe και Miss Fitness World και τώρα τελευταία το έχει ρίξει στο τραγούδι, δεν δίστασε να τα κατεβάσει μέσα σε συρμό του μετρό, ακόμη και στην Πλάκα, με φόντο εκκλησία.

Στο επίμαχο βίντεο που διαδραματίζεται στον αρχαιολογικό χώρο η Αmat φορά ένα ανάλαφρο κορμάκι-σορτσάκι και μες στην τρελή χαρά τα πετά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να την πάρει είδηση κανείς. Αλλωστε η προσέλευση τουριστών στον χώρο που πέρσι τέτοια εποχή ήταν γεμάτος από κόσμο είναι μικρή λόγω της πανδημίας και έτσι δεν έγινε το «έλα να δεις» από το στριπτίζ! Ακόμη και στον συρμό του μετρό η ίδια αδιαφορεί αν πίσω της είναι επιβάτες και, προκειμένου να κάνει το show της, δεν λογαριάζει τίποτα! Σε μια κίνηση ασέβειας η τουρίστρια τσιτσιδώνεται και στην Πλάκα με φόντο ιερό ναό, θυμίζοντας όσα ξεδιάντροπα κάνουν Ελληνίδες σε δημόσιους χώρους, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα η «Espresso»!

Ισπανικό ξεβράκωμα στην Αθήνα: Τουρίστρια κάνει στριπτίζ σε μετρό, εκκλησίες και αρχαιολογικούς χώρους - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα