Η σημαντική προσφορά της Ferrari στη μάχη κατά της πανδημίας

Όντας στο επίκεντρο του κορωνοϊού, στην Ιταλία που μετράει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, η Ferrari προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στη χώρα με τον δικό της τρόπο.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία των supercar ανακοίνωσε πως προσφέρει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ καθώς και 150 ολοκληρωμένα μηχανήματα αναπνευστήρων στο σύστημα υγείας ως μέρος της δωρεάς, ενώ επίσης, προέτρεψε τους πλούσιους πελάτες της Ferrari

να βοηθήσουν όπου μπορούν.

Μέχρι στιγμής, η Ferrari κατάφερε να συγκεντρώσει άλλο 1 εκατομμύριο ευρώ για την ενίσχυση της νοσηλευτικής υποδομής της Modena, την πόλη στην οποία γεννήθηκε ο Enzo Ferrari, με σκοπό την πληρέστερη υγειονομική περίθαλψη. Παράλληλα, η ιταλική εθνική υπηρεσία υγείας χορήγησε αυτόματα πλήρη πρόσβαση προς όφελος της θεραπείας των μολυσμένων από τον ιό ατόμων.

Επιπλέον, τα κεφάλαια έχουν διατεθεί στην τηλεϊατρική, επιτρέποντας την απομακρυσμένη παρακολούθηση αυτών που έχουν μολυνθεί, ενώ ένα παρόμοιο σύστημα έχει ενσωματωθεί ως μέρος του έργου «Back on Track» της Ferrari για την αναζωογόνηση της παραγωγής, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι το προσωπικό είναι σε θέση να παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του μέσω μιας εφαρμογής που θα το παρακολουθεί και θα ειδοποιεί εάν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η σημαντική προσφορά της Ferrari στη μάχη κατά της πανδημίας via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα