Η Κατερίνα Μουτσάτσου γυμνόστηθη τραγούδησε τον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν» ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της (video)

Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου που πριν μερικά χρόνια μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, φροντίζει να δείχνει στα social media συχνά την αγάπη της στην πατρίδα.

Παντρεμένη με τον Charles Como, απέκτησαν ένα γιο και ζουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στην άλλη άκρη του πλανήτη, με την ίδια να διατηρεί συχνή επαφή με την Ελλάδα και να μην ξεχνά τα πατροπαράδοτα έθιμα.

Πρόσφατα μάλιστα, είχε μιλήσει για τις τραγικές ελλείψεις του Αμερικανικού συστήματος υγείας που βίωσε μαζί με την οικογένειά της όταν νόσησαν από κορωνοϊό.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου παρά τον φόβο που είχε εκφράσει για την ασθένεια και την διαχείριση της χώρας της, δήλωνε αισιόδοξη. Μέσα σε όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες, η ηθοποιός πληροφορήθηκε ότι θα φέρει στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, και η ίδια ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που θέλησε να το μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram με έναν θα λέγαμε, εκκεντρικό και ίσως υπερβολικό τρόπο.

Φορώντας μια μάσκα στην οποία επάνω είχε ζωγραφίσει την ελληνική σημαία, γυμνόστηθη, τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο και ευχήθηκε στον εαυτό της «καλή λευτεριά». Στο βίντεο φαίνεται επίσης και ο γλυκύτατος γιος της ο οποίος  φοράει κι εκείνος παρόμοια μάσκα. 

View this post on Instagram

Καλή Λευτεριά #2 Music arranged and performed by Miles Jay @milesjaymusica Hymn to Freedom Composer: Nikolaos Mantzaros Lyricist: Dionysios Solomos Ύμνος εις την Ελευθερίαν Στίχοι: Διονύσιος Σολωμός Μουσική: Νικόλαος Μάντζαρος Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή, κι ένα στόμα ακαρτερούσες, έλα πάλι, να σου πει. Aργειε νάλθει εκείνη η μέρα, Και ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on Apr 20, 2020 at 10:23am PDT

Η Κατερίνα Μουτσάτσου γυμνόστηθη τραγούδησε τον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν» ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα