Η Φωτεινή Δάρρα εκπέμπει από τους Δελφούς τη βραδιά της πανσελήνου, στις 3 Αυγούστου

Συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές συναυλίες της, που μεταδίδονται διαδικτυακά με ή χωρίς κοινό, η Φωτεινή Δάρρα θα βρεθεί πρώτη φορά στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και συγκεκριμένα στη Ρωμαϊκή Αγορά μαζί με την πενταμελή ορχήστρα της για μία μοναδική εμφάνιση κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι!

Η συναυλία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την επίσημη σελίδα της στο facebook

και από το επίσημο site του Δήμου Δελφών.

View this post on Instagram

ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΦΝΟ!!! Μια ολόκληρη συναυλία μέσα από την επίσημη σελίδα μου στο Facebook Foteini Darra official και όχι μόνο!Coming soon!.. —————————————————- #εκπεμπουμεαποπαντου #φωτεινήδάρρα #foteinidarra #sifnos #kyklades #cyclades #island #greece #concert #shooting

A post shared by Foteini Darra Official (@foteini.darra) on Jul 8, 2020 at 2:58am PDT

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα πρέπει να δηλώσει εγκαίρως συμμετοχή για να εξασφαλίσει την κράτησή του και να απολαύσει το live με ασφάλεια, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα τραγουδήσω για πρώτη φορά στον ιερό χώρο των Δελφών, στον ομφαλό της Γης, όπως έλεγαν οι αρχαίοι Ελληνες και όπως πιστεύεται ακόμα και σήμερα από Ελληνες και ξένους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μέσα από την κινηματογράφηση αυτής της συναυλίας θα προσπαθήσουμε να στρέψουμε το ενδιαφέρον όλου του κόσμου στους Δελφούς αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας την αδιαμφισβήτητη αξία του αρχαιολογικού χώρου με όχημα την ελληνική μουσική» δήλωσε η Φωτεινή Δάρρα, δίνοντας κατόπιν την υπόσχεση: «Συνεχίζουμε με συναυλίες που εκπέμπουν κι από άλλα μέρη της Ελλάδας, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας μέσα από τα τραγούδια μας».

View this post on Instagram

Χθες ήταν ένα γύρισμα γεμάτο αγάπη για την Ελλάδα! Γνώρισα αληθινά καλούς ανθρώπους που με ταλέντο και αφοσίωση κάνουν τη δουλειά τους. Λίγη ώρα πριν είχα μάθει πως κάποιος με αδικεί ενώ δεν του έχω κάνει ποτέ τίποτα κακό. Οι ανατροπές στη ζωή μου ήταν πάντα παρούσες. Επιμένω να είμαι με τους καλούς “on the bright side of the moon”. Ξέρω ότι τέτοιες αναρτήσεις μπορεί να είναι ντεμοντέ. Ήθελα όμως να το μοιραστώ… Υπάρχουν όμορφα πράγματα κι εκεί που δεν το περιμένεις… ———————————————————————— @hellenic_tv #greece #greek #summer #acropolis #greekbynature #greekbyheart #happinessisnotalwayseasy

A post shared by Foteini Darra Official (@foteini.darra) on Jun 19, 2020 at 4:49am PDT

Δείτε επίσης: Ερωτευμένοι στην Αντίπαρο ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη

Η Φωτεινή Δάρρα εκπέμπει από τους Δελφούς τη βραδιά της πανσελήνου, στις 3 Αυγούστου - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα