Η ελπίδα είναι ζωντανή! Ασθενής με κορωνοϊό βγαίνει καταχειροκροτούμενη από τη ΜΕΘ (video)

Αν και είχε σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό, μια ασθενής βγαίνει από τη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου στο Ηράκλειο και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική.

Τα κατάφερε χάρη στις προσπάθειες των νοσηλευτών, των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο και, όπως μπορούμε να δούμε στο ακόλουθο βίντεο, αποχωρεί από τη ΜΕΘ καταχειροκροτούμενη.

Η επιτυχία τους, μάλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, από τη στιγμή που το Βενιζέλειο

Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου δεν αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για κορωνοϊό.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Η συγκίνηση ειναι μεγάλη. Η πρώτη ασθενής μας με σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική. Οι πιθανότητες ηταν συντριπτικά εναντίον της. Τα κατάφερε ομως χάρη στις προσπάθειες όσων διακρίνονται πίσω μου, των νοσηλευτών και των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, πρόσφεραν αυτό που πάντα δίνουν στους ασθενείς μας. Την ευκαιρία της επιβίωσης.Οφειλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους, αλλα και στον κρητικό λαό που από την πρώτη στιγμή έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και δεν είχαμε σκηνές μισαλλοδοξίας και μισανθρωπισμού, που βλέπουμε δυστυχώς σε άλλες περιοχές του κόσμου.Το Βενιζέλειο παρότι δεν ειναι νοσοκομείο αναφοράς, έδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Ευελπιστούμε με μεγαλύτερη στήριξη να εχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Gepostet von Anestis Kioulpalis am Montag, 13. April 2020

Η ελπίδα είναι ζωντανή! Ασθενής με κορωνοϊό βγαίνει καταχειροκροτούμενη από τη ΜΕΘ (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα