Η απάντηση της Dua Lipa σε αυτούς που την έκριναν για την φωτογραφία με την «Μεγάλη Αλβανία»

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει η ανάρτηση της γνωστής τραγουδίστριας Dua Lipa, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σχετικά με την «Μεγάλη Αλβανία» την οποία την παρουσίαζε ότι φτάνει μέχρι την Θεσπρωτία αλλά και την Κέρκυρα.

Μέσα σε αυτούς ήταν και η Καίτη Γαρμπή η οποία την χαρακτήρισε ως «ανιστόρητη»

Δύο μέρες μετά, η Dua Lipa καλείται να απαντήσει σε αυτούς που την έκριναν και την συνέδεσαν με

την ακροδεξιά ιδεολογία της Μεγάλης Αλβανίας ζητώντας από την Apple να συμπεριλάβει το Κοσσυφοπέδιο ως ανεξάρτητο κράτος, κάτι το οποίο στηρίζει και η τραγουδίστρια, επίσης διεθνής φήμης και Αλβανικής καταγωγής, Rita Ora.


«Θα ήθελα πολύ να δω την Apple να δείξει ευαισθητοποίηση, βάζοντας το Κοσσυφοπέδιο στον χάρτη! Η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο είναι μέρη που έχουν τόσα όμορφα και μεγάλα ταλέντα», ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Rita Ora.

View this post on Instagram

Would love to see @apple spreading some awareness by putting Kosovo on the map! Albania and Kosovo are full of so much beautiful and great talent, and I am so proud of all the amazing fellow, strong, talented women who represent our heritage. Spreading Love, Peace and Unity today with @beberexha @dualipa @eraistrefi @dafina.zeqiri @avamax and soooo many others

Keywords
Τυχαία Θέματα