Η ΑΑΔΕ βάζει «φρένο» στους πονηρούς και… παγώνει τις δηλώσεις μεταβολής μόνιμης κατοικίας εν όψει του Πάσχα

Την οποιαδήποτε μεταβολή μόνιμης κατοικίας παγώνει με απόφασή του ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής προκειμένου να αποτρέψει αποτρέψει τις μετακινήσεις ενόψει Πάσχα και την αλλαγή του τόπου μόνιμης διαμονής μέσω TAXISNET.

Επιπλέον, ο κ. Πιτσιλής διέταξε τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ να

σταματήσουν αμέσως να εξετάζουν τις δηλώσεις αλλαγής μόνιμης κατοικίας, που κάνουν οι φορολογούμενοι ηλεκτρονικά, με στόχο την αποτροπή κατάχρησης του δικαιώματος μεταβολής μόνιμης κατοικίας από τους φορολογούμενους.

Δείτε επίσης: Διαθέσιμα μέσω TAXISnet τα ποσά των επιστροφών φόρων

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων, που εφαρμόζονται για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, και ισχύει για όσο ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες αλλά και την κυβέρνηση, οι Άγιες ημέρες του Πάσχα είναι το «κρας τεστ» για τη χώρα μας σχετικά με την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού. Και αυτό διότι θα πρέπει να επιδείξουμε όλοι σοβαρότητα ώστε ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα να μην πάει στα… σκουπίδια, λόγω της απερισκεψίας κάποιων οι οποίοι παραμένουν απείθαρχοι.

Στο τραπέζι της Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται ακόμα ο ολικός αποκλεισμός ειδικά των νησιών και των παραθεριστικών προορισμών και αυτό θα αποφασισθεί ανάλογα με το πως θα πάει η τήρηση των απαγορεύσεων τις προσεχείς ημέρες

Η ΑΑΔΕ βάζει «φρένο» στους πονηρούς και… παγώνει τις δηλώσεις μεταβολής μόνιμης κατοικίας εν όψει του Πάσχα via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα