Γυναίκα αστυνομικός σέρνει και χτυπά στο κεφάλι φοιτήτρια με κρίση πανικού (video)

Ακόμα ένα βίντεο που προκαλεί οργή και τρόμο είδε το φως της δημοσιότητας!

Όλα ξεκίνησαν όταν η φοιτήτρια νοσηλευτικής στον Καναδά μιλούσε στο τηλέφωνο με τον φίλο της και ξαφνικά έπαθε κρίση πανικού. Ο φίλος της κάλεσε την αστυνομία για να βοηθήσει τη νεαρή γυναίκα που είχε ιστορικό άγχους , όμως δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που ακολούθησε.

Στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, η αστυνομικός που έφτασε στην οικία της φοιτήτριας, φαίνεται να την σέρνει από τα χέρια στα

όποια της έχει περάσει χειροπέδες , ενώ το πρόσωπό της είναι στο έδαφος! Αφού την έσυρε μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, η φοιτήτρια προσπάθησε να σηκωθεί, όμως η αστυνομικός την χτύπησε με το πόδι της στο κεφάλι. 

Η 20χρονη Μόνα Γουάνγκ κατήγγειλε ότι η αστυνομικός μπήκε στο διαμέρισμά της και άρχισε να την γρονθοκοπεί ενώ ταυτόχρονα της φώναζε να πάψει να κάνει σαν υστερική. Η αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα είχε στα χέρια της έναν χαρτοκόπτη και αφού της τον πήρε, η φοιτήτρια την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει. Παρότι αυτό δεν φαίνεται στην κάμερα για να εξακριβωθεί, η αστυνομικός, αφού τη συνέλαβε, την κακοποίησε με τον πιο εξευτελιστικό και αρρωστημένο τρόπο, ενώ είχε ενημερωθεί ότι η φοιτήτρια βρισκόταν σε κρίση πανικού. 

She was brutalized, beaten and humiliated in her own home after her boyfriend called for a "wellness check." pic.twitter.com/38zlI8nNDl

— In the NOW (@inthenow) June 25, 2020

Γυναίκα αστυνομικός σέρνει και χτυπά στο κεφάλι φοιτήτρια με κρίση πανικού (video) - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα