Γεύματα αγάπης και ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη κατά του κορωνοϊού

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τον τεράστιο αγώνα που δίνει το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό στη χώρα μας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, μια αλυσίδα καταστημάτων εστίασης στην Αθήνα θα φροντίσει για την καλή διατροφή του! Η ιδιοκτήτριά τους Φωτεινή Παντζιά εκφράζει την αλληλεγγύη της στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς της Αττικής παρέχοντας δωρεάν γεύματα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

Η επιχειρηματίας θέλησε να αναλάβει ενεργό ρόλο στη μάχη κατά του κορωνοϊού, παρέχοντας

στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό δωρεάν σίτιση μέσω των καταστημάτων που διαθέτει. Όπως τονίζει, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει γι’ αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν τόσο σκληρή μάχη για να σώζουν ζωές.

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε σε αυτήν την πρωτόγνωρη για όλους μας πραγματικότητα εκείνους που πολεμάνε κάθε μέρα για την ασφάλειά μας. Τα εστιατόρια By the Glass Wine Bistrot, Cardinale All Day Italian Restaurant και Boccanegra Refined Restaurant Bar, με τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων, θα διαθέσουν δωρεάν γεύματα σε γιατρούς και νοσηλευτές, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην τιτάνια προσπάθειά τους» δήλωσε στην «Espresso» για την κοινωνική προσφορά της.

Τρεις φορές την εβδομάδα

Η κυρία Παντζιά εξηγεί ότι τα τρία καταστήματά της, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής των ειδικών, θα μαγειρεύουν τρεις φορές την εβδομάδα και για τις τέσσερις επόμενες εβδομάδες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς.

«Η διαλογή και η διανομή των γευμάτων προς τα νοσοκομεία θα πραγματοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων και θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα. Τα κόστη προμηθειών για την ενέργεια αυτή βαρύνουν αποκλειστικά τα εστιατόριά μας. Μάλιστα, τα παιδιά των τριών καταστημάτων δέχτηκαν με χαρά να συμμετάσχουν σε αυτή την εθελοντική δράση και, παρά το γεγονός ότι δεν θα πληρωθούν γι’ αυτόν τον σκοπό, αιτήθηκαν να συμμετάσχουν άπαντες, ακόμα κι αν δεν χρειαζόταν!» αποκαλύπτει η επιχειρηματίας, που ευχαρίστησε ακόμα μία φορά όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την τιτάνια προσπάθειά τους.

Γεύματα αγάπης και ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη κατά του κορωνοϊού via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα