Έρχεται γενναίος ανασχηματισμός

«Αν δεν βρέξει, θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει» λέει ο θυμόσοφος λαός και κάπως έτσι το «βλέποντας και κάνοντας» εξελίσσεται σε αιχμή του δόρατος της κυβερνητικής πολιτικής.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές προ των διακοπών, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει ανασχηματισμό. Θα τον προαναγγείλει από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και θα τον υλοποιήσει αμέσως μετά, αφού έχει σκοπό να πάει σε εκλογές την άνοιξη.

Επιδίωξη του είναι η αξιοποίηση κοινοβουλευτικών από την Πελοπόννησο και τη Μακεδονία, περιφέρειες στις οποίες η Νέα Δημοκρατία δοκιμάζεται έντονα.

Ένα από τα χαρτοφυλάκια που θα αλλάξουν χέρια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς μεγάλο μέρος των εξαγγελιών θα αφορά αγρότες, κτηνοτρόφους και καλλιεργητές.

Δείτε επίσης:

Κυριάκος και Μαρέβα σε γνωστό στέκι των Χανίων

Θανάσης Αυγερινός: Η «Ελπίδα» πεθαίνει μεν τελευταία, αλλά πεθαίνει

Διαβάστε περισσότερα Έρχεται γενναίος ανασχηματισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα