Είναι κεφάτος, ψωνίζει απ’ του…

Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς χρειάζεται τρία καρότσια σούπερ μάρκετ για να χωρέσει. Ψυχή βαθιά, τσέπη βαθύτερη, σύντροφοι!

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Το πανελλήνιο εντυπωσιάστηκε από το πόσο νοικοκύρης και κουβαλητής είναι ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Καλή του ώρα του ανθρώπου. Τον είδαμε στις φωτό που κυκλοφόρησαν ευρέως αλλά και στο σχετικό πρωτοσέλιδο άρθρο της «δημοκρατίας» με τον τίτλο «Καμαρώστε τον! Ο Παπαδημούλης πήγε σούπερ μάρκετ και… τα σήκωσε όλα».

Αυτό που φαντάζει αξιοκατάκριτο στη στάση του Τύπου απέναντι στον κ. Παπαδημούλη είναι η κακοπιστία και η αρνητική ερμηνεία

της αγαθοεργούς πρωτοβουλίας του. Ήταν συμβολικό, βρε, που πήγε ο Παπαδημούλης σε ελληνικό σούπερ μάρκετ και φόρτωσε! Είναι ευρωβουλευτής και μάλιστα αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. Γι’ αυτό έστειλε μήνυμα, ανοίγοντας την πορτοφόλα του και αποθέτοντας τμήμα από τη μισθουλάρα του σε ταμείο ελληνικού σούπερ μάρκετ.

Ο Παπαδημούλης θέλησε να συμβολίσει την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στην Ελλάδα κι εμείς πέσαμε να τον φάμε επειδή όρμησε στα ράφια με τα χαρτιά υγείας και τάχα μου δήθεν δεν άφησε να πάρουμε εμείς. Πρώτα απ’ όλα, ο Παπαδημούλης διέψευσε ότι δεν άφησε κ@#όχαρτα για τους άλλους κι εμείς, ως οπαδοί του, τον πιστεύουμε. Επίσης, ακόμα κι αν σήκωσε όλο το μαγαζί καλά έκανε. Αν περίμεναν τα σούπερ μάρκετ να δουλέψουν μ’ εμάς τους πληβείους θα πουλάγανε ψιλικοκό, ενώ με τον Παπαδημούλη κονομάνε.

Δεύτερον, ο κ. Παπαδημούλης, επειδή γνωρίζει ότι σκυλοβαριόμαστε με τις καραντίνες, μας έχει βάλει μερικές σπαζοκεφαλιές για να ασχολούμεθα με την εκγύμναση του εγκεφάλου μας: Α) Ο κύριος που τον βοηθούσε να κουβαλήσει τα ασήκωτα και του έσπρωχνε το καροτσάκι είναι μήπως (το απευχόμεθα και το διαψεύδουμε από τώρα) αστυνομικός της φρουράς του; Β) Πότε ακριβώς επέστρεψε από το Ευρωκοινοβούλιο, όπου ιδροκοπά για την Ελλάδα; Πριν ή μετά την επιβολή της καραντίνας; Αυτά είναι ωραία προβλήματα για δυνατούς λύτες, στα οποία πρέπει να δοθούν απαντήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, να ευχαριστήσουμε τον κ. Παπαδημούλη, ο οποίος με τη συμπεριφορά του αναδεικνύει, με τρέλα και κορδέλα, το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Είναι κεφάτος, ψωνίζει απ’ του… via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα