Δρομολόγιο του τρόμου με καταζητούμενο σχιζοφρενή που άρπαξε τα κλειδιά από τον οδηγό του ΚΤΕΛ

Σκηνές από χολυγουντιανή ταινία τρόμου έζησαν ο οδηγός και οι επιβάτες του δρομολογίου του ΚΤΕΛ από Αθήνα προς Πύργο, την προηγούμενη Κυριακή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr, οδηγός του λεωοφείου Αντώνης Πετρόγιαννης ήρθε αντιμέτωπος με έναν σχιζοφρενή, που σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα εγκλεισμού. Ο 60χρονος άνδρας που ενοχλούσε τον οδηγό σε όλη την διάρκεια του δρομολογίου, κατέληξε να του επιτεθεί και να του αρπάξει τα κλειδιά από

τη μίζα! 

Ο οδηγός του λεωφορείου μίλησε στο ilialive.gr: «Σε προγραμματισμένο δρομολόγιο της περασμένης Κυριακής ώρα 12 το μεσημέρι από Αθήνα προς Πύργο, είχα 30 επιβάτες και ένας εκ των 30 επιβατών μου δημιουργούσε προβλήματα στο δρομολόγιο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ρωτούσε κύριε οδηγέ τι ώρα φτάνουμε στον Πύργο, που πάμε στον Πύργο, από ποιον δρόμο μας πας, δεν είναι αυτός ο δρόμος για τον Πύργο και τον διαβεβαίωνα και εγώ και υπόλοιποι επιβάτες ότι πάμε στον Πύργο. Να μην ανησυχεί» είπε ο κ. Πετρόγιαννης.

«Όταν άρχισα να αφήνω επιβάτες εντός των ορίων του νομού μας, από τη Νέα Μανωλάδα μέχρι και την Αμαλιάδα με ρωτούσε συνέχεια. Κύριε οδηγέ που μας πας; Κύριε οδηγέ που μας πας; Εγώ πάω στον Πύργο. Στον Πύργο πάμε του απαντάω… Μας πας μου λέει προς άλλη κατεύθυνση, εγώ έχω πληρώσει για τον Πύργο. Και τελικά στην Αμαλιάδα αφού άφησα τους επιβάτες της Αμαλιάδας, ήρθε από τον διάδρομο εδώ μπροστά μου, μου επιτέθηκε, μου πήρε τα κλειδιά από την μίζα, μου πείραξε τα όργανα όλα στο ταμπλό, με αποτέλεσμα να προσπαθώ να ακινητοποιήσω το λεωφορείο με ασφάλεια για τους υπόλοιπους επιβάτες. Την ώρα εκείνη είχαν μείνει περίπου 10 επιβάτες μέσα όπου οι περισσότεροι ήταν γυναικόπαιδα και ένας κύριος ο οποίος με βοήθησε να τον ακινητοποιήσουμε, επειδή δεν μπορούσαμε να το κρατήσουμε με τίποτα. Καλέσαμε την αστυνομία, ήρθαν άμεσα δύο άνδρες από την ασφάλεια και δύο άντρες από το Αστυνομικό Τμήμα, άνοιξα την πόρτα, τον ακινητοποίησαν, τον συνέλαβαν, και μετά εγώ προσπάθησα να ολοκληρώσω την διαδρομή μέχρι τον Πύργο με έκδηλη φυσικά την ταραχή που είχα από όλο αυτό το συμβάν. Ευτυχώς οι επιβάτες δεν κινδύνευσαν γιατί προσπάθησα με κάθε τρόπο να προφυλάξω και τους επιβάτες αλλά και τον εαυτό μου. Ευτυχώς δεν έπαθε κανείς το παραμικρό» περιέγραψε ο οδηγός.

Δρομολόγιο του τρόμου με καταζητούμενο σχιζοφρενή που άρπαξε τα κλειδιά από τον οδηγό του ΚΤΕΛ - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα