Δουλειές με… φούντες για 34χρονο που είχε για «βιτρίνα» κατάστημα με είδη κάνναβης!

Χρησιμοποιώντας για «βιτρίνα» ένα κατάστημα με νόμιμα προϊόντα κάνναβης, έκανε παράλληλα και δουλειές με… φούντες ένας 34χρονος, που πιάστηκε στα δίχτυα της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη!

Ο δράστης συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, όταν μπήκε στο κατάστημα ένας αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών και αγόρασε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, αξίας 158 ευρώ. Μάλιστα, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τις αγορές του, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του έκανε δώρο… δύο

γραμμάρια χασίς, σε ένα σφραγισμένο πλαστικό κουτί!

Λίγα λεπτά αργότερα, συνελήφθη και ο 30χρονος υπάλληλος του καταστήματος, ο οποίος διακινούσε το εμπόρευμα στους πελάτες της ευρύτερης περιοχής. Με τη συνδρομή σκύλου ανιχνευτή, ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα στο μαγαζί και την αποθήκη, όπου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν περίπου πεντέμισι κιλά από διάφορες ποικιλίες ακατέργαστης κάνναβης, 79,70 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», μία ζυγαριά και ένας δοσομετρητής ακριβείας, 19 ατμοποιητές διάφορων τύπων για τη χρήση κάνναβης, μία γυάλινη και τρεις μεταλλικές πίπες για τη χρήση κάνναβης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 42 τρίφτες-θρυμματιστές κάνναβης διάφορων τύπων, δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 11.181 ευρώ. Τέλος, εντοπίστηκε και μια έτοιμη παραγγελία προς παράδοση, που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δύο γραμμαρίων και ένα πλαστικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δύο γραμμαρίων.

Εργοδότης και υπάλληλος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Δουλειές με… φούντες για 34χρονο που είχε για «βιτρίνα» κατάστημα με είδη κάνναβης! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα