Διαθέσιμη η αίτηση για το 600άρι των επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών στην πλατφόρμα supportemployees

Διαθέσιμη στην πλατφόρμα https://supportemployees.services.gov.gr/ είναι εδώ και λίγη ώρα η αίτηση για την οικονομική ενίσχυση-αποζημίωση ειδικού σκοπού που δικαιούνται επιστήμονες και ελεύθεροι επαγγελματίες. 

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους επιστήμονες/ελεύθερους επαγγελματίες που είχαν υποβάλει αίτηση με τη διαδικασία τύπου Α στην ειδική πλατφόρμα του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ και είχαν ολοκληρώσει στη συνέχεια τη διαδικασία μέσω

ΚΕΚ της επιλογής τους (σ.σ. το Κ.Ε.Κ., εν συνεχεία, μέσω της αποστολής σχετικού e-mail ενημέρωσε τον δικαιούχο πως ενεργοποιήθηκε το voucher, δίνοντας συνάμα κωδικούς για την τηλεκατάρτιση), η αίτηση θεωρείται υποβληθείσα, οπότε, στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ο δικαιούχος.

Τα ίδια ισχύουν και στις περιπτώσεις που είχε επιλεγεί η διαδικασία τύπου Β, με το ΚΕΚ να έχει αναλάβει να ολοκληρώσει την όλη διαδικασία. Το ΚΕΚ έστελνε στη συνέχεια στο δικαιούχο e-mail και τον ενημέρωνε πως ενεργοποιήθηκε το voucher, δίνοντας συνάμα κωδικούς για την τηλεκατάρτιση.

Και σε αυτή την περίπτωση ο δικαιούχος δεν θα χρειαστεί να προβεί σε καμία άλλη ενέργεια.

Διαθέσιμη η αίτηση για το 600άρι των επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών στην πλατφόρμα supportemployees via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα