Δείτε σε Live Streaming την απονομή των βραβείων Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (video)

H Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ) και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, προσαρμόζουν την Τελετή Απονομής των Βραβείων Ίρις 2020 στα νέα δεδομένα, διοργανώνοντας την σε live streaming.

Τα βραβεία Ίρις, γνωστά και ως «ελληνικά Όσκαρ» (τηρουμένων των αναλογιών πάντα), αποτελούν την εκδήλωση μέσω της οποίας τιμώνται

οι καλύτερες ελληνικές ταινίες (μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης και μικρού μήκους) της εκάστοτε χρονιάς, καθώς και οι συντελεστές τους (ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι).

Μάλιστα, η ταινία που κερδίσει το μεγάλο βραβείο της εκδήλωσης, προκρίνεται «αυτόματα» ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στις υποψήφιες για το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας (πρώην Ξενόγλωσσης).

Υπενθυμίζουμε πως στις φετινές υποψηφιότητες προηγείται η «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή με 13 συνολικά και ακολουθεί το «Θαύμα της θάλασσας των Σαργασσών» του Σύλλα Τζουμέρκα με 12.

Σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου, στις 16:00, τα βραβεία Ίρις θα μεταδοθούν σε live streaming από το κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube, με παρουσιαστές τον Χρήστο Λούλη και την Έλλη Τρίγγου.

Παρακολουθήστε ζωντανά την απονομή:

Δείτε σε Live Streaming την απονομή των βραβείων Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα