Αρρωστημένο! Η Έφη είχε εγκαταστήσει GPS tracker στο αμάξι της Ιωάννας για να την παρακολουθεί παντού από το κινητό!

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα με βιτριόλι!

Η 35χρονη Έφη, έχοντας πρωτοφανείς εμμονές με την Ιωάννα, χρησιμοποίησε τακτικές που θυμίζουν ταινίες με μανιακούς χολιγουντιανές ταινίες θρίλερ για να παρακολουθεί στενά τι έκανε και που βρισκόταν η γυναίκα που αντιμετώπιζε ως αντίζηλό της. Από το 2019, η Έφη κατασκόπευε την Ιωάννα και τα στοιχεία που έχουν εντοπίσει οι άνδρες της ασφάλειας,

μαρτυρούν ότι σχεδίαζε καιρό τώρα τη φριχτή επίθεση.

Η 35χρονη ΈφηΤα στοιχεία στο iPhone

Οι αστυνομικοί έχοντας κατασχέσει εκτός από τα σύνεργα της επίθεσης, την περούκα, τα ρούχα και το σακίδιο, έχουν επίσης στην κατοχή τους τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Έφης αλλά και το iPhone της.

Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο στις ηλεκτρονικές της συσκευές, οι άνδρες της αστυνομίας, εντόπισαν ότι η Έφη είχε τοποθετήσει GPS tracker στο αυτοκίνητο της Ιωάννας για να παρακολουθεί κάθε λεπτό που ακριβώς βρίσκεται η Ιωάννα και ποια μέρη έχει επισκεφθεί!

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema.gr, φαίνονται screen shot από τον αριθμό της πινακίδας του ταξί που χρησιμοποίησε για τη διαφυγή της, ενώ στις άλλες δύο φαίνονται οι διαδρομές που έκανε η Ιωάννα όπως τις έβλεπε η ίδια σε πραγματικό χρόνο από την εφαρμογή του κινητού της τηλεφώνου.

Στο iPhone της βρέθηκαν επίσης φωτογραφίες από τα προφίλ της Ιωάννας στα social media της οποίες είχε αποθηκεύσει στο κινητό της. Ειδικοί αναλυτές κάνουν λόγο για απύθμενη ζήλια που την είχε οδηγήσει σε σημείο να προσπαθεί να μοιάσει στην Ιωάννα.

Όπως εκτιμούν οι αναλυτές, η Έφη ζήλευε σε τέτοιο βαθμό την Ιωάννα που ήθελε να της μοιάσει και να γίνει «εκείνη» αντιγράφοντας το lifestyle της. 

Αρρωστημένο! Η Έφη είχε εγκαταστήσει GPS tracker στο αμάξι της Ιωάννας για να την παρακολουθεί παντού από το κινητό! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα