Ανατριχιαστικό το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Χανίων για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Αμερικανίδα βιολόγος Σούζαν Ίτον πέρασε φρικτές στιγμές, πριν δολοφονηθεί από ένα νεαρό Κρητικό, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Τα στοιχεία που αποκαλύπτει το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Χανίων για τα όσα συνέβησαν, προκαλούν πραγματικό σοκ.

Η άτυχη Αμερικανίδα είχε πάει για τρέξιμο στο Κολυμπάρι Χανίων, όπου την εντόπισε ο κατηγορούμενος και την εμβόλισε με το αυτοκίνητό του δις

για να την ακινητοποιήσει. Δεν έφτασε όμως μόνο αυτό, αφού πέρασε και από πάνω της, με το σώμα της γυναίκας να βρίσκεται πλέον κάτω από το αυτοκίνητο και ούσα βαριά τραυματισμένη (της είχε κοπεί το αυτί), ο καθ’ ομολογίαν δράστης την πήρε και την έβαλε στο πορτμπαγκάζ.

Τη μετέφερε σε σπήλαιο σε άλλη περιοχή ενώ ήταν ζωντανή ακόμη και σύμφωνα με το βούλευμα, οι περιγραφές του πολλαπλού βιασμού της είναι ιδιαιτέρως σοκαριστικές… Μόλις τελείωσε τις αρρωστημένες πράξεις του, ο φερόμενος ως δράστης πιθανόν την στραγγάλισε και πέταξε το σώμα της από μεγάλο ύψος σε πολεμικό καταφύγιο.

Οι κινήσεις του ήταν γρήγορες και μεθοδικές, αναφέρεται στο βούλευμα, το οποίο συνεχίζει λέγοντας: «Ο κατηγορούμενος αναφέρει ότι είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του. Ο ισχυρισμός του ότι ασχολήθηκε με τη μαύρη μαγεία και τη σολωμονική και ότι η τελευταία τον ώθησε στις πράξεις δημιουργεί μια εντύπωση περί της ύπαρξης κάποιας ψυχικής διαταραχής, αλλά δεν είναι δυνατή στο να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει».

Ανατριχιαστικό το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Χανίων για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα