Tο Instagram «κάνει πλάτες» σε όσους… ξενοκοιτάνε, μέσω λειτουργίας αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων!

Τέλος στα «αποδεικτικά στοιχεία» παράνομων ερωτικών σχέσεων σκέφτεται να βάλει το Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες του να στείλουν μηνύματα που… αυτοκαταστρέφονται από τα κινητά παραληπτών και αποστολέων, έπειτα από προεπιλεγμένο χρονικό διάστημα!

Το δημοφιλές μέσο δικτύωσης, που χρησιμοποιείται ολοένα και πιο συχνά για chat ανάμεσα στους χρήστες, εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει το νέο αυτό εργαλείο, κυρίως για λόγους κυβερνοασφάλειας, αφού στο ιστορικό των συνομιλιών

αποθηκεύεται, πλέον, μεγάλος όγκος δεδομένων.

Το μυστικό project του Instagram αποκάλυψε η ειδικός σε θέματα software Jane Manchun Wong, με σχετική αποδεικτική ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Twitter. Η ομάδα δημοσίων σχέσεων της εφαρμογής απάντησε, με τη σειρά της, στην ανάρτηση της Wong, επιβεβαιώνοντας την είδηση, αν και πρόσθεσε ότι το εργαλείο των αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων βρίσκεται προς το παρόν σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

Instagram is working on “ mode” where messages disappear

It seems to be in an early barebone version but I tried my best to demonstrate how it might work pic.twitter.com/ZrUZZj0TWo

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) March 19, 2020

«Διερευνούμε νέα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της εμπειρίας του messaging. Αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεται υπό ανάπτυξη και ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί ευρέως», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης: Από τα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας στη «στενή» για 13 χρόνια, η κόρη του Ουζμπέκου δικτάτορα!

Η ιδέα των αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων ανήκει στο Snapchat, το οποίο κατέληξε να χρησιμοποιείται ως εφαρμογή αποστολής selfies σεξουαλικού περιεχομένου, οι οποίες διαγράφονται έπειτα από λίγη ώρα, κάτι που, πιστεύεται, ότι συμβαίνει ευρέως και μέσα από την πλατφόρμα των direct messages του Instagram.

Η διαφορά, προς το παρόν, είναι ότι στην εν λόγω πλατφόρμα παραμένουν και, ενίοτε, «καίνε» κόσμο και κοσμάκη!

Tο Instagram «κάνει πλάτες» σε όσους… ξενοκοιτάνε, μέσω λειτουργίας αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα