La Casa de Papel: Τι μέλλει γεννέσθαι με τον -ήδη πολυαναμενόμενο- πέμπτο κύκλο (video)

Από την Παρασκευή 3 Απριλίου «στριμάρει» στο Netflix η τέταρτη σεζόν του La Casa de Papel («Η Τέλεια Ληστεία», επί το ελληνικότερον), κάτι που σημαίνει ότι, πλέον, την έχουν δει ΟΛΟΙ, τουλάχιστον μία φορά, και ήδη περιμένουν με περισσή αγωνία την… πέμπτη σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για την ισπανική σειρά-φαινόμενο, που έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού σε όσους την έχουν ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια και κάθε νέος

κύκλος έρχεται σαν… λύτρωση για τους fans της παρέας του «Professor».

Με το που επανεμφανίστηκαν, λοιπόν, ο «καθηγητής», η «Τόκιο», ο «Ρίο», αλλά και όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς στις οθόνες μας, εκατομμύρια κόσμου συντονίστηκαν, για να παρακολουθήσουν τις νέες τους περιπέτειες, με αποτέλεσμα το Netflix να… «πέσει» για ένα σύντομο χρονικό διάστημα!

«Και τώρα τι;» αναρωτιούνται όσοι είδαν «μονορούφι» τον τέταρτο κύκλο. Θα υπάρξει πέμπτος κύκλος; Κι αν ναι, πότε με το καλό να τον περιμένουμε; Και τι ρόλο μπορεί να παίξει σε αυτό ο κορωνοϊός;

Σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι της σειράς, σίγουρα θα δούμε και πέμπτο κύκλο. Όμως, λόγω του κορωνοϊού έχουν σταματήσει, προς το παρόν, τα γυρίσματα, οπότε αυτός θα καθυστερήσει αρκετά. Για την ακρίβεια, ενώ αρχικά υπήρχε πρόβλεψη για το τέλος του 2020, πλέον πάμε, λογικά, για τα μέσα του 2021.

Όσον αφορά, εξάλλου, στο που οφείλεται (γενικότερα) η καθυστέρηση από τον τρίτο κύκλο και έπειτα, δεν υπάρχει κανένα «μυστήριο»: απλώς η παραγωγή γίνεται πλέον με τα δεδομένα του Netflix και οι Ισπανοί δεν κάνουν «ό,τι γουστάρουν», όπως είχε συμβεί με τους δυο πρώτους κύκλους, προτού, δηλαδή, τα δικαιώματα της σειράς αποκτηθούν από τον γίγαντα του streaming.

Δείτε το trailer της 4ης σεζόν (οι λίγοι που ακόμη δεν την έχετε δει…):

La Casa de Papel: Τι μέλλει γεννέσθαι με τον -ήδη πολυαναμενόμενο- πέμπτο κύκλο (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα