H Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε στο αν πληρώθηκε για το σποτ με τη μάσκα (video)

Σε συνέχεια της καμπάνιας «Μένουμε σπίτι» όπου πρωταγωνίστησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παρουσιάστηκε το «σίκουελ» που είχε πολλές σκηνοθετικές ομοιότητες με το πρώτο αλλά και όμοιες ατάκες.

Η αγαπημένη Βίκυ Σταυροπούλου πρωταγωνίστησε και αφού έδειξε πώς μπορούμε να φτιάξουμε με από τρόπο μια μια αυτοσχέδια μάσκα, έκλεισε σιδερώνοντας την «πολύ σχολαστικά».

Κι επειδή δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν εάν η δημοφιλής ηθοποιός πήρε κάποια αμοιβή, η ίδια έσπευσε με ανάρτησή της στο Instagram να

ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Καλή εβδομάδα! Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζί ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο, όλοι μαζί ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό.

View this post on Instagram

Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζι ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο,όλοι μαζι ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά

A post shared by Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial) on May 4, 2020 at 2:54am PDT

H Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε στο αν πληρώθηκε για το σποτ με τη μάσκα (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα