H Θεοφανία Παπαθωμά «τα χώνει» για τα σποτ της ΓΓΠΠ: «Μείνετε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε…»

Η Θεοφανία Παπαθωμά δε μασάει ποτέ τα λόγια της και εκφράζει ελεύθερα κάθε της άποψη. Η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του «Άγριες Μέλισσες», έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφορικά με τα απανωτά σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Πρόσωπα του πολιτισμού και ηθοποιοί επιστρατεύθηκαν για τα διάφορα σποτ και τις καμπάνιες «Μένουμε σπίτι», όπως αυτό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ή τον Θοδωρή Αθερίδη που παρουσίαζε την γραμμή

ψυχολογικής στήριξης για όσους δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την περίοδο εγκλεισμού. 

Μετά το τελευταίο σποτ με τον Χρήστο Λούλη που αποσύρθηκε πριν προλάβει καλά καλά να παίξει, με πλήθος καταγγελιών να το χαρακτηρίζουν σεξιστικό αλλά και την ισχυρή παρέμβαση του ΕΣΡ.

Στον απόηχο όλων των παραπάνω, η Θεοφανία Παπαθωμά δημοσίευσε τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος σε διάφορα σποτ και έγραψε: «Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάντε σπίτι! Μείντε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα