Τρέλα! Ξαναμμένες Ελληνίδες αψηφούν τον… κορωνοϊό! Παντρεμένες, ανύπαντρες, πιτσιρίκες και ώριμες πιδόθηκαν σε πιασίματα και αγκαλιές με καλογυμνασμένους κυρίους (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περισσότερες από 200 ξαναμμένες Ελληνίδες αψήφησαν τον… κορονοϊό και του έδωσαν και κατάλαβε την Ημέρα της Γυναίκας! Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ Παντρεμένες, ανύπαντρες, πιτσιρίκες και ώριμες, όλες αγνόησαν τα μέτρα πρόληψης κατά της μετάδοσης του ιού που εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς και στη χώρα μας και επιδόθηκαν σε πιασίματα και αγκαλιές με καλογυμνασμένους strippers από διάφορες χώρες του κόσμου, που ήρθαν στην Αθήνα προσφέροντας μια νύχτα έξαψης και λαγνείας! Ακόμη κι αν πολλοί από τους συμπολίτες μας αποφεύγουν ακόμη και τις χειραψίες υπό τον φόβο του κορονοϊού, οι γυναίκες που έδωσαν το παρών στη βραδιά που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό κλαμπ του κέντρου της πρωτεύουσας, με την εποπτεία της σεξολόγου Ειρήνης Χειρδάρη, είχαν μπροστά στη θέα των ανδρών άλλη άποψη, βάζοντας στην...

Το spoiler Τρέλα! Ξαναμμένες Ελληνίδες αψηφούν τον… κορωνοϊό! Παντρεμένες, ανύπαντρες, πιτσιρίκες και ώριμες πιδόθηκαν σε πιασίματα και αγκαλιές με καλογυμνασμένους κυρίους (ΕΙΚΟΝΕΣ) εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρέλα Ξαναμμένες Ελληνίδες, Παντρεμένες, ΕΙΚΟΝΕΣ,trela xanammenes ellinides, pantremenes, eikones