Θεσσαλονίκη : Μειώνει ο Δήμος τα δημοτικά τέλη, σε όσους δημιουργήσουν κήπους και φυτεμένα δώματα..

16:18 5/6/2020 - Πηγή: Spoilers

Τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 20% σε πολίτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν κάθετους κήπους και φυτεμένα δώματα, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο δημαρχιακό μέγαρο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ο κ. Ζέρβας τόνισε πως επιθυμία της διοίκησής του είναι να ενισχυθεί ο θεσμός της υιοθεσίας παρτεριών, δέντρων και πάρκων με παροχή κινήτρων προς τους δημότες και υλικοτεχνική υποστήριξη από την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος.

Θέλουμε τους πολίτες δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Να αλλάξουμε όλοι μαζί συνήθειες ετών και να αναπτύξουμε το δίκτυο εθελοντών, υπογράμμισε. Παρουσίασε τις δράσεις και τις ενέργειες για τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος που έγιναν στους πρώτους εννέα μήνες, από την ανάληψη ηγεσίας του δήμου Θεσσαλονίκης, και στάθηκε κυρίως στη δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων,...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θεσσαλονίκη : Μειώνει ο Δήμος τα δημοτικά τέλη, σε όσους δημιουργήσουν κήπους και φυτεμένα δώματα..

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Μειώνει, Δήμος,thessaloniki, meionei, dimos