Όλα φαίνονται σιγά σιγά – Οι κυβερνήσεις εκτελούν το σχέδιο Gates – Πως μονοπώλησε την Υγεία και προέβλεψε την πανδημία!

«Για πρώτη φορά στον “αέρα” μια συγκλονιστική έρευνα του Καναδού Δημοσιογράφου Τζέιμς Κόρμπετ για τον Μπιλ Γκέιτς και τα “πλοκάμια” του σε όλο τον κόσμο. Ο σκοτεινός ρόλος του στην πανδημία του κορονοϊού.» Ατελείωτες αποδείξεις ότι είναι ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατα της ανθρωπότητας… Δείτε σε αυτό το video πως ο Bill Gates κατάφερε να είναι ο κυρίαρχος στο Χώρο της Υγείας..Πως ‘εξαγόρασε”

με χρηματοδότηση τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας …Πως έστησε τον Κορωνοιό απο το EVENT 201 το Οκτώβριο του 2019 ..Δείτε τον να μας λέει ευθαρσώς οτι η Κανονικότητα θα επανέλθει μόνο με το εμβόλιο που θα μας ελέγχει…Δείτε πως έβαλε όλες τις κυβερνήσεις σε Παγκόσμια σύμπραξη στο Νταβός το 2017 για ανάπτυξη εμβολίων από μολυσματικές ασθένειες…Με την χρηματοδότηση του ελέγχει όλους τους τομείς Υγείας.με τον πλούτο του...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Όλα φαίνονται σιγά σιγά – Οι κυβερνήσεις εκτελούν το σχέδιο Gates – Πως μονοπώλησε την Υγεία και προέβλεψε την πανδημία!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλα, Gates –, Υγεία,ola, Gates –, ygeia