Οι μελλοθάνατοι μας χαιρετούν! Φτύνουν όταν μιλούν, ακουμπούν όλα τα προϊόντα και σε…! Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι παππούδες γεμίζουν τις λαϊκές.

H επέλαση της τρίτης ηλικίας τώρα και στις λαϊκές! Οι εικόνες είναι από φίλο αναγνώστη του makeleio.gr από την Θεσσαλονίκη ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ! Τα γερόντια πολιορκούν τα σούπερ μάρκετ. Θα μας στείλουν όλους στον τάφο οι παππούδες και γιαγιάδες. (ΒΙΝΤΕΟ) Είναι παντού. Δεν λένε να καθίσουν σπίτι. Μιλάνε και σε φτύνουν, Ακουμπάνε όλα τα προϊόντα στον πάγκο της λαϊκής και σε πατάνε και με τα καροτσάκια τους από πάνω. Κρατήστε τα παιδιά σας μακριά από τους παππούδες και τις γιαγιάδες

τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! ΆΔΕΙΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. ΠΗΓΕ Ο ΆΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ. ΜΕΤΡΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

>> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Οι μελλοθάνατοι μας χαιρετούν! Φτύνουν όταν μιλούν, ακουμπούν όλα τα προϊόντα και σε…! Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι παππούδες γεμίζουν τις λαϊκές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φτύνουν, … Εδώ,ftynoun, … edo