Οι δούρειοι ίπποιτης Ελληνικής Δημοσιογραφίας στο πόλεμο Ε.Υ.Π.-Μ.Ι.Τ. και οι ματωμένες επιχειρήσεις που προδόθηκαν!!

13:52 7/3/2020 - Πηγή: Spoilers

ένε πως η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται μια χώρα στις διεθνείς της σχέσεις εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει ως βασικό κριτήριο ο τρόπος λειτουργίας και, κυρίως, η αποτελεσματικότητα των μυστικών της υπηρεσιών. Και σε αυτόν τον τομέα η Ελλάδα κατά τα τελευταία δέκα χρόνια, δυστυχώς, βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού οι μυστικές της υπηρεσίες κατέρρευσαν μετά από παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων, τα αποτελέσματα των οποίων θα έπρεπε να έχουν γίνει αντικείμενο ειδικών εισαγγελικών ερευνών.

Αν, μάλιστα, τολμήσουμε να κάνουμε μια σύγκριση μεταξύ της ελληνικής μυστικής υπηρεσίας (ΕΥΠ) και της αντίστοιχης τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ), θα διαπιστώσουμε πως οι διαφορές δεν είναι τεράστιες μόνο στον οικονομικό προϋπολογισμό, αλλά είναι διαμετρικά αντίθετες ως προς την σοβαρότητα διατήρησης της μυστικότητας τόσο των επιχειρήσεων όσο...

Το spoiler Οι δούρειοι ίπποιτης Ελληνικής Δημοσιογραφίας στο πόλεμο Ε.Υ.Π.-Μ.Ι.Τ. και οι ματωμένες επιχειρήσεις που προδόθηκαν!! εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνικής Δημοσιογραφίας, Ε Υ Π -Μ Ι Τ,ellinikis dimosiografias, e y p -m i t