Καυτές αποκαλύψεις για τον Karl Lagerfeld: Αγαπιόμασταν βαθιά, με έναν έρωτα που…, λέει και περιγράφει με σοκαριστικές λεπτομέριες τη σχέση τους ο κούκλος 30χρονος Μπατίστ! Είναι ο πρώτος κληρονόμος του μετρ του οίκου Chanel! (BINTEO & EIKONEΣ)

09:58 9/3/2020 - Πηγή: Spoilers

Ήταν το 2008 και ο μετρ του οίκου Chanel αναζητούσε ένα νέο πρόσωπο για τις καμπάνιες του… έναν άνδρα που να του μοιάζει τόσο στο παρουσιαστικό, όταν και εκείνος ήταν νέος, όσο όμως και στην ιδιοσυγκρασία. Ο Karl Lagerfeld αναζητούσε το δικό του άγαλμα της στιλιστικής τελειότητας, στο οποίο με την κατάλληλη επίκληση στους θεούς, θα έδινε ζωή, θα το έπλαθε όπως εκείνος ήθελε και τελικά θα το προστάτευε μέχρι τέλους. Ακόμη και μετά τον θάνατό του. Ο Μπατίστ Τζιαμπικόνι, το μοντέλο που ανακάλυψε και ανέδειξε μέσα από τη Chanel, ο Καρλ Λάγκερφελντ Ο Karl Lagerfeld σε ρόλο Πυγμαλίωνα για τον Μπατίστ Τζιαμπικόνι Ο Μπατίστ Τζιαμπικόνι, ο νέος που κέρδισε την προσοχή του Karl Lagerfeld πριν από 12 χρόνια σε εκείνο το περιοδικό μόδας, ισχυρίζεται...

Το spoiler Καυτές αποκαλύψεις για τον Karl Lagerfeld: Αγαπιόμασταν βαθιά, με έναν έρωτα που…, λέει και περιγράφει με σοκαριστικές λεπτομέριες τη σχέση τους ο κούκλος 30χρονος Μπατίστ! Είναι ο πρώτος κληρονόμος του μετρ του οίκου Chanel! (BINTEO & EIKONEΣ) εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.

Keywords
Τυχαία Θέματα