Φορτώνει πολεμοφόδια η Τουρκία: Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις παρέλαβαν άρματα μάχης & ραντάρ εν μέσω πανδημίας – Τα δίνει όλα για όλα ο Ερντογάν – Τουρκικό ξέσπασμα σε Έβρο-Αιγαίο-Α. Μεσόγειο.

Τα δίνει όλα για όλα ο Ερντογάν – Τουρκικό ξέσπασμα σε Έβρο-Αιγαίο-Α. Μεσόγειο. Πραγματικά η πολιτική ελίτ με έδρα την Άγκυρα έχει πολύ ύποπτα σχέδια για αυτό το καλοκαίρι, μιας και εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις παραλαμβάνουν πολεμικό υλικό όπως άρματα μάχης, ραντάρ, ενώ συνεχίζουν να μεταφέρουν όπλα στη Λιβύη και τη Συρία.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι 4 τουρκικές φρεγάτες είναι παρκαρισμένες μόνιμα σχεδόν έξω από τις ακτές της Λιβύης, ενώ τα υπόλοιπα πολεμικά πλοία συνοδεύουν τουρκικά ερευνητικά σκάφη στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο τουρκικός στρατός παρέλαβε την πρώτη παρτίδα αρμάτων μάχης Kaplan μέσου μεγέθους εγχώριας παραγωγής, αναφέρει η ιστοσελίδα janes.com. Τα πρώτα έξι άρματα μάχης Kaplan παραδόθηκαν στον τουρκικό στρατό από την...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φορτώνει πολεμοφόδια η Τουρκία: Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις παρέλαβαν άρματα μάχης & ραντάρ εν μέσω πανδημίας – Τα δίνει όλα για όλα ο Ερντογάν – Τουρκικό ξέσπασμα σε Έβρο-Αιγαίο-Α. Μεσόγειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα