Ένα σκασμο λεφτα όλη η αμαρτωλη λιστα των μμε για το μενουμε σπιτι: ποιοι δημοσιογραφικοι ομιλοι τσεπωσαν τα 20 εκατομμυρια.

07:18 7/7/2020 - Πηγή: Spoilers

Τη λίστα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έλαβαν κρατική χρηματοδότηση για την καμπάνια Μένουμε Σπίτι και Μένουμε Ασφαλείς έδωσε στη δημοσιότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η δημοσίευση του παρακάτω καταλόγου με έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά μέσα και διαδικτυακές ιστοσελίδες έρχεται με καθυστέρηση σχεδόν ένα μήνα, καθώς η κυβέρνηση έπρεπε να κάνει… ποιοτικό έλεγχο, σύμφωνα με προηγούμενη δήλωση του Στέλιου Πέτσα. Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε χρειαζόταν να εξακριβωθεί ότι έγιναν από κάθε μέσο ξεχωριστά οι αναρτήσεις και οι καταχωρήσεις και η μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας

αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στα κριτήρια με βάσει τα οποία επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα μέσα και έγινε η διανομή των ποσών. Δείτε την λίστα: lista_mme_0 (πληροφορίες απο το makeleio)

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ένα σκασμο λεφτα όλη η αμαρτωλη λιστα των μμε για το μενουμε σπιτι: ποιοι δημοσιογραφικοι ομιλοι τσεπωσαν τα 20 εκατομμυρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα